Leden

Lidmaatschap en aanmelding

Het Gilde St. Paulus verzorgt de jaarlijkse kermis voor de inwoners van Breedenbroek en omgeving. Verder wordt er in het najaar een Knollenkermis georganiseerd. Dit is een gezellige kaart- spellen- en schietmiddag met een warme hap. Om volop deel te kunnen nemen aan de activiteiten dient u in het bezit te zijn van een ledenkaart.

Indien u nog geen lid bent kunt zich aanmelden of een losse kaart kopen tijdens de zitting in café Koenders (voor de datum kijkt u in onze agenda). Ook is het mogelijk om via de volgende link een aanmeldingsformulier te downloaden, in te vullen en in te leveren bij het secretariaat: Aanmeldingsformulier. Indien u niet in de gelegenheid bent kunt u altijd bellen met onze secretaris, Peter Stroet, tel. 06 – 2244 0016.

Kosten lidmaatschap Gilde St. Paulus:

Gehuwden / Samenwonenden € 29,50
1-Persoonskaart € 17,-
Jeugdkaart vanaf 16 jaar € 10,-
(wordt automatisch omgezet naar volwassenkaart in het jaar dat men 18 wordt)
65+ € 10,– per persoon

Uw ledenkaart is een jaar geldig vanaf de kermis. Op vertoon van uw kaart heeft u gratis entree bij activiteiten in Zaal Koenders, georganiseerd door het Gilde, en kunt u meedoen aan het vogelschieten (heren), fladderschieten (dames en heren) en vogelknuppelen (dames). Tevens bent u dan van harte welkom op onze ledenvergaderingen voor en na de kermis. Een uitnodiging ontvangt u telkens voor de geplande vergadering. Tevens kunt u als lid deelnemen aan het schieten tijdens de Knollenkermis.

Ledenadministratie

Wanneer u constateert dat uw gegevens niet correct zijn, verzoeken wij u dit door te geven via het secretariaat van het Gilde (via de mail: info@gildestpaulus.nl of telefonisch: 06 – 2244 0016).

Gilde St Paulus Logo